Scroll to Content

TE KOOP  3 SLAAPKAMER APPARTEMENT CENTRUM HEERS

VRAAGPRIJS: €210.000,-

NIEUWE STEENWEG 36A, 3870 HEERS


Zonnig  3 slaapkamer appartement van maar liefst 145M2 en  met een dakterras van 90M2 met topligging midden in het centrum van Heers aan de Nieuwe Steenweg.

Het voormalige handelspand werd in 2000 omgevormd naar een handelsgelijkvloers met 2 ruime bovenliggende appartementen. Het appartement op de eerste verdieping wordt u te koop aangeboden. Onlangs zijn de gemeenschappelijke delen gerenoveerd. Het appartement dient opgefrist te worden.

Via de centrale inkom (links van het handelsgelijkvloers) bereikt u via een brede hal de ruime trap naar de eerste verdieping. In het appartement is een inkomhal welke toegang geeft tot 3 slaapkamers, de keuken, de badkamer, vestiaire en de ruime living. De living loopt van de voorgevel door tot de achtergevel en heeft aan de straatkant een balkon en achter een zeer groot dakterras (deels overdekt) over de gehele breedte van het appartement. De keuken en de badkamer zijn gedateerd maar in nette staat.  Alle aluminium vensters zijn voorzien van dubbel glas, maar in slechte staat van onderhoud.

Het appartement beschikt niet over een garage, parking is gratis voor de deur. 

Kortom een appartement in Heers met een super ligging en zeer veel buiten en binnen ruimte!! 


KENMERKEN

WOONOPPERVLAKTE: 145M2

OPPERVLAKTE TERRAS: 90M2

EPC -ATTEST: 201001022

EPC WAARDE: 135kWh/m2/jaar

KI: €450,-

KLEIN BESCHRIJF: JA


BIJZONDERE INFORMATIEPLICHT

Is er voor het goed al dan niet een stedenbouwkundige vergunning is afgeleverd: JA

De meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed is: WOONGEBIED

Is er voor het verkochte goed een dagvaarding werd uitgebracht: NEEN

Is er voor het goed al dan niet een voorkooprecht: NEEN

Is er voor het goed een verkavelingsvergunning van toepassing: NEEN

Ligt het onroerend goed in een overstromingsgevoelig gebied: NEEN


INFO & BEZOEK

 


te koop appartment heers te koop groot appartement limburg te koop drie kamer appartement heers te koop appartement met dakterras appartement heers centrum te koop te koop appartement sint truiden te koop heers appartement te renoveren appartement te koop appartement eerste verdiep te koop heers appartement met balkon te koop ruim appartement limburg te koop