Scroll to Content

TE KOOP HUIS MET HANDELSRUIMTE

VRAAGPRIJS €335.000,-   € 305.000,-

JOSEPH SMEETSLAAN 14 – 3630 MAASMECHELEN


Mooi en karakteristiek huis met handelsruimte en parking voor cliënteel.

Wonen en werken op één locatie.

Aan de straatkant is een ruime parking van 120m2 voor meerder wagens. Eveneens is er een private parking in de achtertuin waardoor privé en zakelijk gescheiden zijn.

De woning met handelsruimte is gelegen in het centrum van Maasmechelen op een zeer gunstige locatie voor commerciële doeleinden van burelen tot horecazaak. Alle basisvoorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand en tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van de E314.

INDELING KELDER  85 M2

Grote ruime kelderruimtes perfect geschikt voor (voorraad) opslag. Tevens bevinden de technieken zich in de kelderruimte en is  er een directe ingang naar buiten voor bijvoorbeeld goederen leveringen.

INDELING GELIJKVLOERS 148 M2

Aan de voorzijde bevindt zich de handelsruimte van 65m2 voorzien van drie vitrines en een separate wc. Achter de handelsruimte bevindt zich de woning met ruime entreehal van 20m2 met buitendeur, wc, berging (5m2), karakteristieke trap met toegan tot kelder en eerste verdieping en vanuit de hal betreedt u de ruime woonkeuken van 20m2  en de zonnige living van 38m2.

Vanuit de living en keuken is het op het zuiden gerichte terras bereikbaar. Verder is de achtertuin omheind en beschikt en verhard als parking. Tevens is er een toegang middels trap van buiten naar de kelder.

INDELING EERSTE VERDIEPING 65 M2

Een ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers (respectievelijk 22m2, 16m2 en 10m2), een berging (4m2) en een ruime badkamer (5m2).


PERCEELSOPPERVLAKTE: 680M2

VLOEROPPERVLAKTE: 298M2

BOUWJAAR: 1989

VERWARMING: MAZOUT

MAZOUT TANK: 2 x 1000 LITER

SLAAPKAMERS: 3

BADKAMERS: 1

EPC ATTEST: In aanvraag

BIJZONDERE INFORMATIEPLICHT
Stedenbouwkundige vergunning: Er is een vergunning uitgereikt.
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied.
Dagvaarding en herstelvordering: Er zijn geen dagvaardingen uitgebracht.
Voorkooprecht: Er is geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig.
Verkavelingsvergunning: Er is geen verkavelingsvergunning uitgereikt.

INFO & BEZOEKEN


te koop maasmechelen huis te koop maasmechelen te koop maasmechelen centrum woning te koop limburg handelspand te koop maasmechelen praktijkruimte te koop maasmechelen joseph smeetslaan te koop woning te koop maasmechelen huis te koop immoprestige handelspand met woonst te koop huis te koop maasmechelen ruime woning te koop maasmechelen handelspand met woonst te koop maasmechelen commerciele ruimte te koop maasmechelen slaapkamer woning maasmechelen huis te koop maasmechelen immo te koop maasmechelen te koop smeetslaan maasmechelen