Scroll to Content

TE KOOP VILLA ROSE

€2.950.000,-

DE KLUIS – SCHILDE – ANTWERPEN


Deze exclusieve Engelse villa is gelegen in een begeerde en autoluwe straat  in Schilde op een toplocatie nabij het centrum. De villa is gebouwd in een Engelse landelijke cottage stijl. Het huis heeft niet alleen een traditionele, klassieke uitstraling maar is ook volledig op traditionele wijze gebouwd met prachtig siermetselwerk waarvan de kolossale schoorstenen een voorbeeld zijn, daarnaast is al het schrijnwerk aan het exterieur teakhout welke door de jaren heen een steeds mooier uiterlijk krijgt dankzij vergrijzing.

In het interieur is onder andere eik gebruikt zo zijn alle bouwmateriaal duurzaam uitgekozen.De volledig kelderverdieping is eveneens afgewerkt met authentieke en oude materialen. Er zijn aparte ruimtes voorzien voor een biljartkamer, wijnkelder, bergruimte en de mogelijkheid voor wellness ruimte.

Op de begane grond bevindt zich de uiterst prestigieuze en royale leefkeuken van Christian Clive type Victorian met eetruimte en salon. Evenals is er nog een herensalon, damessalon en een gemeenschappelijk salon aanwezig. Het gelijkvloers is volledig uitgerust met oude authentieke natuurstenen vloeren die afkomstig zijn van een Frans kasteel.

4 Slaapkamers op het eerste verdiep zijn allen voorzien van een eigen eigen badkamer, daarnaast is de master bedroom met eigen sanitair, dressing, luxe bank en bureel ingericht. Op de tweede etage is er nog een ruimte voorzien die volledig kan ingericht worden als slaapkamer. Hiernaast is er een polyvalente ruimte voorzien welke als speelruimte dienst doet.

De volledige villa is voorzien van vloerverwarming, en er is moderne domotica geïnstalleerd waarmee alles  aangestuurd wordt.

De architecturaal aangelegde tuin met daarbij horende vijvers zijn zorgvuldig afgestemd op de woning en gaan in harmonie samen. In het ontwerp van de tuin is er ook plaats voorzien voor een zwembad naast het poolhouse. Deze zou naar het zuiden gesitueerd zijn zodat er optimaal genoten kan worden. Aan het terras grenzend staat in cottage stijl het tuinhuis welke een riant overdekt terras vormt waar men heerlijk kan vertoeven met een prachtig zicht over de tuin en naar het huis. Evenals is dit een berging voor fietsen en tuinmaterialen. De tuin beschikt over een separate looppoort en een dubbel automatische hardhouten entree poort. Er is een grote oprit voor een zestal auto’s. Tevens is er ook voldoende ruimte voorzien voor een carport voor twee auto’s te plaatsen in dezelfde stijl als het naastgelegen tuinhuis.

Het prachtige domein is vanzelfsprekend ook volledig beveiligd door een beschutting en verschillende verborgen camera’s en andere domotica.


KENMERKEN

GROND OPPERVLAKTE: 2913m2

BEBOUWDE OPPERVLAKTE: 33M2

WOON OPPERVLAKTE: 1083m2

BOUWJAAR: 2008

SLAAPKAMERS: 5

BADKAMERS: 4

EPC-CERTIFICAAT: 20151015-0001802263-2

EPC-WAARDE: 347.00KWh/m2/jr

STEDENBOUWKUNDIGE VERGUNNING UITGEREIKT: JA


VRAAG EEN BEZICHTIGING AAN